Kendim şu modu Karma city de kullandım çok güzel bir şekilde çalışıyor
ÖZELLİKLERİ
--> 'L' harfi far açıp kapatır.
---> 'I' harfi motoru çalıştırıp kapatır.
---> Ayrıca nitro tuşuna bastıktan sonra çekerseniz nitro da durur. Siz ne kadar basarsanız nitro da o kadar çalışır.
Kurulum;
'D3D9.dll' adlı dosyayı GTA San Andreas' ın kurulu olduğu dizine kopyalayıp yapıştırın. - ÖRN: ---> C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas <---
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç bir yerde bu iki mod aynı anda bulunmaz. Bulunsa bile başka bir modla birlikte verilmiştir. (Mesela ben bunu yeni efekt modu içinde buldum.)
Dosya 22,1 KB' tır.
İşte Link;
NOT : ALINTIDIR !!!
D3D9.dll NİN YEDEĞİNİ ALMAYI UNUTMAYIN HER İHİTMALE KARŞI
ÖZELLİKLERİ
--> 'L' harfi far açıp kapatır.
---> 'I' harfi motoru çalıştırıp kapatır.
---> Ayrıca nitro tuşuna bastıktan sonra çekerseniz nitro da durur. Siz ne kadar basarsanız nitro da o kadar çalışır.
Kurulum;
'D3D9.dll' adlı dosyayı GTA San Andreas' ın kurulu olduğu dizine kopyalayıp yapıştırın. - ÖRN: ---> C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas <---
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç bir yerde bu iki mod aynı anda bulunmaz. Bulunsa bile başka bir modla birlikte verilmiştir. (Mesela ben bunu yeni efekt modu içinde buldum.)
Dosya 22,1 KB' tır.
İşte Link;
You do not have permission to view link
Giriş yap veya üye ol.
NOT : ALINTIDIR !!!
D3D9.dll NİN YEDEĞİNİ ALMAYI UNUTMAYIN HER İHİTMALE KARŞI