Yapımcı: gadina
Y Yabani88 Yeni Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 226 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 25 Web sitesi bokfaceeo.tr.gg 8 Ocak 2011 #1 8 Ocak 2011 #1 Yapımcı: gadina You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol. ••• Daha fazla seçenek Paylaş
Celil "They are known as Celilzzers." Hosting & Firma Sahibi Katılım 29 Ara 2010 Mesajlar 4,070 Tepkime puanı 28 Puanları 48 Konum İstanbul 8 Ocak 2011 #2 8 Ocak 2011 #2 Bunudamı yaptılar sonunda Teşekkürler.. +Rep ••• Daha fazla seçenek Paylaş
Y Yabani88 Yeni Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 226 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 25 Web sitesi bokfaceeo.tr.gg 9 Ocak 2011 #3 9 Ocak 2011 #3 +Rep için teşekkürler Ömer abi. ••• Daha fazla seçenek Paylaş
M mc_mirza Yeni Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 10 Ocak 2011 #4 10 Ocak 2011 #4 Paylaşım için teşekkürler. ••• Daha fazla seçenek Paylaş
Y Yabani88 Yeni Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 226 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 25 Web sitesi bokfaceeo.tr.gg 26 Şub 2011 #5 26 Şub 2011 #5 Önemli değil. ••• Daha fazla seçenek Paylaş
O ofyeter Yeni Üye Katılım 7 Ara 2011 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Konum 34 İSTANBUL 5 Şub 2012 #6 5 Şub 2012 #6 Kardeş bitanesini txdyi gta 3 imgye bdiğerinide cleoyamı atcaz? ••• Daha fazla seçenek Paylaş
Alfonso Furkan Yeni Üye Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 4,229 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 Konum 34 İSTANBUL Web sitesi hotmail.com 6 Şub 2012 #7 6 Şub 2012 #7 ofyeter' Alıntı: Kardeş bitanesini txdyi gta 3 imgye bdiğerinide cleoyamı atcaz? Genişletmek için tıkla ... Kendi bilgisayarımda değilim hiç bir şey indiremem başkasının bilgisayarına bana içindeki dosyaları söylersen neyi nereye atacağını söyleyebilirim. ••• Daha fazla seçenek Paylaş
ofyeter' Alıntı: Kardeş bitanesini txdyi gta 3 imgye bdiğerinide cleoyamı atcaz? Genişletmek için tıkla ... Kendi bilgisayarımda değilim hiç bir şey indiremem başkasının bilgisayarına bana içindeki dosyaları söylersen neyi nereye atacağını söyleyebilirim.
O ofyeter Yeni Üye Katılım 7 Ara 2011 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Konum 34 İSTANBUL 6 Şub 2012 #8 6 Şub 2012 #8 Alfonso Furkan' Alıntı: ofyeter' Alıntı: Kardeş bitanesini txdyi gta 3 imgye bdiğerinide cleoyamı atcaz? Genişletmek için tıkla ... Kendi bilgisayarımda değilim hiç bir şey indiremem başkasının bilgisayarına bana içindeki dosyaları söylersen neyi nereye atacağını söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... Şimdi 1 adet BOXGA.txd 1tane WWF_FIGHT_1.cs bitane resim var diğerleleri okuma şeyleri.:uykulu: ••• Daha fazla seçenek Paylaş
Alfonso Furkan' Alıntı: ofyeter' Alıntı: Kardeş bitanesini txdyi gta 3 imgye bdiğerinide cleoyamı atcaz? Genişletmek için tıkla ... Kendi bilgisayarımda değilim hiç bir şey indiremem başkasının bilgisayarına bana içindeki dosyaları söylersen neyi nereye atacağını söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... Şimdi 1 adet BOXGA.txd 1tane WWF_FIGHT_1.cs bitane resim var diğerleleri okuma şeyleri.:uykulu:
Alfonso Furkan Yeni Üye Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 4,229 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 Konum 34 İSTANBUL Web sitesi hotmail.com 6 Şub 2012 #9 6 Şub 2012 #9 ofyeter' Alıntı: Alfonso Furkan' Alıntı: ofyeter' Alıntı: Kardeş bitanesini txdyi gta 3 imgye bdiğerinide cleoyamı atcaz? Genişletmek için tıkla ... Kendi bilgisayarımda değilim hiç bir şey indiremem başkasının bilgisayarına bana içindeki dosyaları söylersen neyi nereye atacağını söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... Şimdi 1 adet BOXGA.txd 1tane WWF_FIGHT_1.cs bitane resim var diğerleleri okuma şeyleri.:uykulu: Genişletmek için tıkla ... Txdyi büyük ihtimal gta3.imgye yükleyeceksin eğer gt3.imgde boxga.txd yoksa diğer .img uzantılı dosyalara bak. .Cs uzantılı dosyayı da CLEO dosyasına atacaksın. ••• Daha fazla seçenek Paylaş
ofyeter' Alıntı: Alfonso Furkan' Alıntı: ofyeter' Alıntı: Kardeş bitanesini txdyi gta 3 imgye bdiğerinide cleoyamı atcaz? Genişletmek için tıkla ... Kendi bilgisayarımda değilim hiç bir şey indiremem başkasının bilgisayarına bana içindeki dosyaları söylersen neyi nereye atacağını söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... Şimdi 1 adet BOXGA.txd 1tane WWF_FIGHT_1.cs bitane resim var diğerleleri okuma şeyleri.:uykulu: Genişletmek için tıkla ... Txdyi büyük ihtimal gta3.imgye yükleyeceksin eğer gt3.imgde boxga.txd yoksa diğer .img uzantılı dosyalara bak. .Cs uzantılı dosyayı da CLEO dosyasına atacaksın.
O ofyeter Yeni Üye Katılım 7 Ara 2011 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Konum 34 İSTANBUL 6 Şub 2012 #10 6 Şub 2012 #10 Alfonso Furkan' Alıntı: ofyeter' Alıntı: Alfonso Furkan' Alıntı: ofyeter' Alıntı: Kardeş bitanesini txdyi gta 3 imgye bdiğerinide cleoyamı atcaz? Genişletmek için tıkla ... Kendi bilgisayarımda değilim hiç bir şey indiremem başkasının bilgisayarına bana içindeki dosyaları söylersen neyi nereye atacağını söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... Şimdi 1 adet BOXGA.txd 1tane WWF_FIGHT_1.cs bitane resim var diğerleleri okuma şeyleri.:uykulu: Genişletmek için tıkla ... Txdyi büyük ihtimal gta3.imgye yükleyeceksin eğer gt3.imgde boxga.txd yoksa diğer .img uzantılı dosyalara bak. .Cs uzantılı dosyayı da CLEO dosyasına atacaksın. Genişletmek için tıkla ... Saol.Ben daha yeniyim bu işlerde orda nereye atcağın yazmıyosa yapamıyorum. ••• Daha fazla seçenek Paylaş
Alfonso Furkan' Alıntı: ofyeter' Alıntı: Alfonso Furkan' Alıntı: ofyeter' Alıntı: Kardeş bitanesini txdyi gta 3 imgye bdiğerinide cleoyamı atcaz? Genişletmek için tıkla ... Kendi bilgisayarımda değilim hiç bir şey indiremem başkasının bilgisayarına bana içindeki dosyaları söylersen neyi nereye atacağını söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... Şimdi 1 adet BOXGA.txd 1tane WWF_FIGHT_1.cs bitane resim var diğerleleri okuma şeyleri.:uykulu: Genişletmek için tıkla ... Txdyi büyük ihtimal gta3.imgye yükleyeceksin eğer gt3.imgde boxga.txd yoksa diğer .img uzantılı dosyalara bak. .Cs uzantılı dosyayı da CLEO dosyasına atacaksın. Genişletmek için tıkla ... Saol.Ben daha yeniyim bu işlerde orda nereye atcağın yazmıyosa yapamıyorum.
Alfonso Furkan Yeni Üye Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 4,229 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 Konum 34 İSTANBUL Web sitesi hotmail.com 7 Şub 2012 #11 7 Şub 2012 #11 Sorun değil, sen yapamadığın konuda yardım iste elbet birisi yardım eder. ••• Daha fazla seçenek Paylaş
Emirhan KuloÄlu Yeni Üye Katılım 26 Ağu 2011 Mesajlar 286 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Konum 34 İSTANBUL 14 Şub 2012 #12 14 Şub 2012 #12 Çok garip bu da oldu bi gta 4 arabalar gibi gitme olmadı. ••• Daha fazla seçenek Paylaş