Alfonso Furkan
Yeni Üye
- Web sitesi
- hotmail.com
Merhaba arkadaşlar , hatırlarsanız McReary ailesinin oğullarıyla birlikte bi banka soymuştuk ve $250.000'lık payımızı almıştık. Bu mod sayesinde o bankayı tekrar soyabiliyoruz ama mâlum ilk vurgundan sonra banka iflasın eşiğinden döndüğü için yapacağımız soygunlarda sadece $50.000 kazanabiliyoruz ...
Bir de müzemiz vardı oyunda, aynı şekilde orada da soygun yapabiliyoruz ve $75.000'lık bir çanta dolusu paramız oluyor. Lafı uzatmadan nasıl soygun yapacağımıza geçelim,bankanın yerini biliyodum , müzeyi bilmediğim için anlatım hazırlamamıştım ama Joker64 arkadaşımızn haritada yerini göstermesi sayesinde müze soygunu için de resimli bi anlatım hazırladım...
Modu indirmek isteyenler için ;
Bu mod asi moddur, kullanabilmek için asiloader gerekir. Modu yüklemek için indirdiğiniz winrar dosyası içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atın.
Asi Loader indirmek için ;
(click to show/hide)
Modu İndirmek İçin;
ALINTIDIR.
Bir de müzemiz vardı oyunda, aynı şekilde orada da soygun yapabiliyoruz ve $75.000'lık bir çanta dolusu paramız oluyor. Lafı uzatmadan nasıl soygun yapacağımıza geçelim,bankanın yerini biliyodum , müzeyi bilmediğim için anlatım hazırlamamıştım ama Joker64 arkadaşımızn haritada yerini göstermesi sayesinde müze soygunu için de resimli bi anlatım hazırladım...
Banka Soygunu

Müze Soygunu

Bu mod asi moddur, kullanabilmek için asiloader gerekir. Modu yüklemek için indirdiğiniz winrar dosyası içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atın.
Asi Loader indirmek için ;
(click to show/hide)
You do not have permission to view link
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Modu İndirmek İçin;
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
ALINTIDIR.